Anar a la plana de números del butlletí

Setmanari digital de Vilassar de Dalt | Setmanari digital n.352
Darreres informacions publicades al web municipal
REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa
Destacats

Restriccions 16 octubre 2020A partir del divendres 16 d'octubre entren en vigor les noves restriccions aprovades per la Generalitat per intentar frenar l'expansió del virus que en els darrers dies s'ha incrementat un 40% a Catalunya. Aquestes mesures seran vigents durant 15 dies i són d'aplicació a tot Catalunya.

4 de setembreL’Ajuntament actualitza setmanalment les dades referents a l’evolució de la pandèmia de Covid-19 a Vilassar de Dalt. Segons les dades facilitades pel Departament de Salut divendres 16 d'octubre, aquesta setmana s'han diagnosticat 12 casos positius de Covid-19.

carrer clapesDesprés de la finalització de les obres dels nous habitatges per part de l'empresa promotora i de la renovació dels serveis soterrats, ara han acabat els treballs de pavimentació de tot el carrer Clapés que es van iniciar a mitjans d'agost.

Nau Vella Can ManyerEl novembre del 2019 es va iniciar la quarta i última fase de condicionament interior de la Nau Vella de can Manyer que ha consistit, entre d'altres, en millorar les instal·lacions elèctriques i d'enllumenat i la protecció contra incendis. Amb la finalització d'aquests treballs es posa punt i final a la rehabilitació de la Nau Vella que va començar el 2013.

escriptoresAmb motiu del Dia Internacional de les dones escriptores, aquest dijous 15 d'octubre s'ha celebrat a Vilassar la V Trobada d'escriptores del Maresme, un acte en què es reconeix la literatura feta per dones a la comarca amb especial atenció a les obres publicades al llarg de l´any.

Santa llúcia 19D'acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries, l'Associació de veïns de can Salvet ha decidit cancel·lar l'edició d'aquest 2020 de la Fira de Santa Llúcia que havia de tenir lloc els dies 12 i 13 de desembre.

nou horari cementiriA partir d'ara, el cementiri municipal estarà obert al públic de dilluns a diumenge de 8.00 h a 19.30 h. Per accedir-hi cal mantenir les mesures de seguretat com la distància entre persones, l'aforament limitat i l'ús obligatori de mascareta.

Ja podeu consultar la llista provisional d'admesos i exclosos per a la cobertura mitjançant concurs oposició lliure d'una plaça d'arxiver/a.

Agenda
Data: Dissabte, 17 d'octubre de 2020
Hora: 20 h
Lloc: Teatre La Massa
Data: Dilluns, 19 d'octubre de 2020
Lloc: Pels carrers del poble
Data: Dimarts, 20 d'octubre de 2020
Hora: 18 h
Lloc: Activitat virtual
Data: Dijous, 22 d'octubre de 2020
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca can Manyer
Data: Divendres, 23 d'octubre de 2020
Data: Diumenge, 25 d'octubre de 2020
Lloc: Diversos espais del municipi
Ajuntament de Vilassar de Dalt @2012
Pl. de la Vila 1 - Vilassar de Dalt 08339 - T. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí