Agenda
Diumenge, 12 de març de 2017  -  12 h
Puig i Fontanals Carters Professionals al Teatre La Massa
Cia. El que ma queda de teatre

cartersEn un món de mòbils, sms, mails, facebooks, twiters i altres paraules encara més difícils de pronunciar… qui s’enrecorda dels carters??? Ara ningú escriu cartes i si ens visita el carter és per portar factures o multes de la zona blava.

Puig i Fontanals, carters professionals vol recuperar aquests personatges, força desconeguts pels nens i nenes a dia d’avui i molt recordats per pares i avis.

A l’oficina de correus del poble fa molt que no arriben cartes i els carters, lògicament, estan molt avorrits. Què poden fer perquè la gent torni a escriure cartes? Sortir de l’oficina i anar a cercar la bústia daurada. Allà podran enviar les cartes que mai van arribar al seu destí i potser faran que es recuperi el gust per escriure cartes.

COMPRA AQUÍ LA TEVA ENTRADA ANTICIPADA

Ara també pots comprar la teva entrada anticipada a Electrodomèstics i regals, IMMA BAYLACH. Plaça de la Vila, 19 – Tel. 93 753 06 54

Socis de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc tenen el mateix descompte que l’entrada anticipada (ensenyar carnet a taquilla).

TAQUILLA: dues hores abans de l’espectacle. Plaça del Teatre, 3 – Tel. 93 750 90 90

Lloc: Teatre La Massa
Hora: 12 h
Preu: 9€ - Anticipada: 7€
Tipus d'acte: Infantils, Teatre
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
 
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web