Agenda
Diumenge, 7 de maig de 2017  -  18.30 h
Ballet de Moscou: El llac dels cignes

cignesÉs tot un orgull per al nostre humil teatre de La Massa, poder tornar a rebre un dels espectacles més grans de la història del ballet clàssic com és El llac dels cignes. Com no podia ser d’una altra manera gaudirem de la grandesa del Ballet de Moscou, sota la direcció de Timur Fayziev.

L’argument fantàstic, la bellesa de la coreografia i, sobretot, la meravellosa música de Txaikovski captiven els públics d’arreu del món des de fa gairebé un segle i mig. Començant per les notes del tema malenconiós i misteriós de l’oboè, que anuncia la presència de la princesa-cigne al costat del llac, els ritmes, ja siguin ràpids o lents, han inspirat (i encara inspiren) coreografies líriques, fluïdes, i fins a una miqueta dramàtiques que ofereixen gran oportunitat de lluïment als intèrprets. Amb els millors solistes russos que integren la companyia en la qual destaquen Cristina Terentiev i Alexei Terentiev.

COMPRA AQUÍ LA TEVA ENTRADA ANTICIPADA

Ara també pots comprar la teva entrada anticipada a Electrodomèstics i regals, IMMA BAYLACH. Plaça de la Vila, 19 – Tel. 93 753 06 54

Socis de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc tenen el mateix descompte que l’entrada anticipada (ensenyar carnet a taquilla).

TAQUILLA: dues hores abans de l’espectacle. Plaça del Teatre, 3 – Tel. 93 750 90 90

Lloc: Teatre La Massa
Hora: 18.30 h
Preu: 38€
Tipus d'acte: Dansa
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
 
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web