Els Formularis
Inscripcions per la Bici Vila Alan, pedalem contra la leucèmia

El Consell d´Infants de l´Ajuntament ha decidit organitzar una bicicletada sota el nom de Bici Vila Alan, Pedalem per la leucèmia i que servirà per donar suport a un dels seus companys, l´Alan, un nen de l´Escola Francesc Macià que està lluitant contra una leucèmia.
L´acte, de caire lúdic i esportiu, se celebrarà dissabte 13 de maig a partir de les 10 del matí. La concentració de bicis i la sortida es farà des del pati de Les Escoles, espai cívic a can Pons i el recorregut serà d´uns 5 km que transcorreran pels carrers de la vila.
Per participar-hi cal inscriure´s abans del 5 de maig a través de la pàgina web www.vilassar.cat.  Tots els participants rebran una samarreta commemorativa de l´acte. Tot i que la inscripció és gratuïta, el mateix dia de l´acte es podrà fer una donació voluntària que es destinarà a la fundació Hospital Universitari de Vall d´Hebron, Institut de Recerca VHR.

*
*
*
*
Talla de samarreta nens
Talla de samarreta adults

Arxiu PDF
MiniaturaInformació
Normativa BVA

Normativa BVA

Fitxer: Normativa_BVA.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 490,13 kBAvís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

Informació publicada el 31 de març de 2017
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat