Notícies
Vilassar revalida el Segell Infoparticipa a la qualitat i transparència del web municipal

Guardó infoparticipaVilassar de Dalt ha revalidat el Segell Infoparticipa per la qualitat i la transparència del web municipal. El regidor i tinent d’alcalde, Pau Morales, va recollir el guardó en un acte celebrat, dimecres 19 d’abril, a l’edifici del rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Segell Infoparticipa és un distintiu creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB i és el màxim reconeixement a la qualitat i a la transparència de la comunicació local pública en els webs municipals. En aquesta quarta edició s'ha mantingut el nombre d'indicadors requerits (52), però s’ha prioritzat la qualitat de les informacions publicades.

acte segell

Mapa infoparticipa

Vilassar ha aconseguit superar en quatre punts l'avaluació anterior passant, així, d’un 90,38%  al 94,23% i complint 49 dels 52 indicadors requerits. Això ha permès a l’Ajuntament estar entre els 77 ajuntaments catalans (dels 948 analitzats) que ha obtingut novament el Segell de transparència.
A banda de Vilassar, al Maresme han aconseguit aquest reconeixement set municipis més: Alella, Argentona, Calella, Mataró, Premià de Dalt, Premià de Mar i Vilassar de Mar.

El resultats de l’avaluació es poden consultar en el Mapa Infoparticip@.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 20 d'abril de 2017
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web