Notícies
AVÍS: Tractament fitosanitari d'arbrat

platanersAquest 24 de maig, comença el tractament fitosanitari dels plataners del municipi pel control de crythuca ciliata (tigre del plàtan) i el fong oïdi. El tractament, el primer dels dos que es realitzaran aquest any, es farà amb un producte ecològic a base de cua de cavall que estimula el vegetal i l'ajuda a superar les fitopatologies habituals.  

Aquest tractament és una mesura necessària per a la salut dels arbres i permet combatre les plagues i les possibles malalties que puguin tenir. Els productes que s'utilitzen en el tractament estan autoritzats pel Ministeri d´Agricultura, Alimentació i Medi Ambient.

Els carrers afectats per aquest procediment són:
Carretera de Premià de Mar, c/ Ignasi de Bufalà, Riera Salvet, c/ Francesc Codina, Camí de la Costa, Plaça de la Vila, Riera de Targa, c/ Ignasi Iglesias, c/ Emili Saleta, c/ de l´Alguer i Camí de Mataró.

Tot i que el producte utilitzat és totalment ecològic, preventivament es recomana no entrar a la zona de tractament durant l´aplicació, mantenir les finestres tancades i no deixar menjar ni roba als balcons.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 19 de maig de 2017
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web