Notícies
El projecte d'Hort comunitari arrenca amb una jornada informativa

Primera jornada del procés participatiu d'Hort social i comunitariUna quarantena de persones van assistir a la primera jornada del Procés Participatiu que ha d'engegar l'Hort social i comunitari de Vilassar de Dalt. La jornada, que va tenir lloc al Museu Arxiu, va comptar amb una taula rodona d'experiències i un taller infantil de vivers creatius.

L'Hort comunitari de Mira Sol (Sant Cugat del Vallès), l'Hort comunitari de Ca n'Anglada (Terrassa) i la Cooperativa Tarpuna van ser les tres iniciatives d'èxit que van explicar les seves experiències a la taula rodona que va donar el tret de sortida al procés participatiu de l'Hort Social i Comunitari de Vilassar de Dalt.

Aquesta primera jornada va servir per donar a conèixer el projecte entre els assistents i per recollir les primeres idees, dubtes i inquetuds que, al llarg de les jornades de treball del procés participatiu, es traduiran en el projecte concret de l'hort de Vilassar. Entre les conclusions que es van extreure d'aquesta primera jornada informativa destaca la necessitat de la implicació de la població per al bon funcionament de l'Hort comunitari, punt en què van coincidir tots els ponents.

Primera jornada del procés participatiu d'Hort social i comunitariPrimera jornada del procés participatiu d'Hort social i comunitari

Els més petits també van tenir el seu espai amb un taller de vivers creatius organitzat per Petits i Grans Vilassar i la Secció Ecologista de La Massa.

Primera jornada del procés participatiu d'Hort social i comunitariPrimera jornada del procés participatiu d'Hort social i comunitari

El proper dijous 13 de juliol tindrà lloc la segona jornada del procés participatiu al mateix espai que acollirà l'Hort social i comunitari (Camí pla de Vilassar, cantonada amb c/ Francesc Tosquelles. Polígon Industrial Riera de Vilassar). La sessió, titulada 'L'Hort comunitari de Vilassar de Dalt: com volem que sigui?', servirà per posar les bases del funcionament del futur hort a partir de l'avantprojecte plantejat per l'Ajuntament.

Més informació clicant aquí.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 7 de juliol de 2017
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web