Notícies
El Rocòrdom Germans Estorach amplia instal·lacions

rocòdromDivendres 7 de juliol es van inaugurar la segona ampliació dels espais del rocòdrom de Vilassar un cop finalitzades les obres.

rocòdromLes intervencions que s'han dut a terme per millorar la seguretat i accessibilitat de les instal•lacions són la modificació i millora de la instal•lació elèctrica, la sectorització d’incendis amb envans d’estructura diferenciada i portes, millores en els paviments i paraments de l’escala, millores en les obertures (il•luminació i ventilació), treballs de pintura, la col•locació d’extintors i senyalització, la col•locació de baranes en cada replà i la instal•lació del mecanisme d'accés amb tarja magnètica.

Actualment el rocòdrom consta d'uns plafons boulder a nivell de terra, unes vies d'escalada de 16 m d'alçada al fossar que en total sumen més de 130 metres quadrats de superfície escalable, un gimnàs d’entrenament, una recepció pels infants que fan extraescolars i un sala destinada a material i biblioteca de la Secció de Muntanya de La Massa CCV.

A banda d'intal·lacions renovades, el rocòdrom estrena nova gestió de la mà del Club Sensacions de Vilassar que, a partir d'ara, coordinarà i gestionarà l'espai i totes les activitats extraescolars que s'hi fan tant infantils com d'adults. Per a més informació: http://sensacions.cat/.

 

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada l'11 de juliol de 2017
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web