Notícies
Josepa Sopeña presenta la seva primera novel•la a Vilassar

Demana-m´ho així i et diré que síEl Museu Arxiu va acollir, dimarts al vespre, la presentació del primer llibre de la vilassarenca Josepa Sopeña, ‘Demana-m’ho així i et diré que sí’, que ha estat guardonat amb el Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida.

‘Demana-m’ho així i et diré que sí’ és el títol de la primera novel•la de la vilassarenca  Josepa Sopeña que ha guanyat el 22é Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida, l’únic guardó en literatura eròtica convocat per una institució pública a tot l’Estat espanyol. L’amiga de l’autora, Elisabet Llivina, va fer la presentació a la quarantena de persones que omplien el pati del Museu.  

Presentació novel·la Demana-m´ho així i et diré que sí

Presentació novel·la Demana-m´ho així i et diré que sí

La novel•la es basa en les confidències de les dues amigues protagonistes de l’obra, Helena i Elsa, que s’ho expliquen tot des de la infantesa, també les experiències sexuals. Helena instal•lada a Cambridge per a fer-hi classes de català, coneix un jove i seductor Jamie a l’atractiu de qui no pot resistir-se tot i que viu amb la seua parella a Barcelona. L’atracció es fa irresistible i s’embranca en una apassionada relació que no podran reprimir, fent que els esdeveniments es precipiten. La narració es basteix a partir de les converses entre les dues amigues, mantingudes per telèfon i a través de la xarxa, i també des dels records, amb un ritme que demostra l’ofici de l’autora.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 12 de juliol de 2017
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web