Agenda
Diumenge, 5 de novembre de 2017  -  19 h
Jordi Savall: Les voix humaines

jordi SavallEl nostre teatre acollirà l’actuació del artista Jordi Savall amb el seu treball “Les Voix Humaines” per a viola degamba, en el que explora l’important relació que existeix entre la viola de gamba i la veu humana.

Fa més de cinquanta anys que Savall dóna a conèixer meravelles musicals oblidades, gràcies a la seva recerca de músiques antigues, les llegeix i les interpreta amb la seva viola de gamba o com a director.

Les seves activitats com a concertista, pedagog, investigador i creador de nous projectes, tant musicals com culturals, el situen entre els principals artífexs del fenomen de revalorització de la música històrica. És fundador, juntament amb Montserrat Figueras, dels grups musicals Hespèrion XXI, La Capella Reial de Catalunya i Le Concert des Nations amb els quals explora i crea un univers d’emocions i de bellesa, i les projecta al món i a milions d’amants de la música.

COMPRA AQUÍ LA TEVA ENTRADA

Compra la teva entrada anticipada a Electrodomèstics i regals, IMMA BAYLACH. Plaça de la Vila, 19 – Tel. 93 753 06 54

Socis de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc tenen el mateix descompte que l’entrada anticipada (ensenyar carnet a taquilla).

TAQUILLA: dues hores abans de l’espectacle. Plaça del Teatre, 3 – Tel. 93 750 90 90

Lloc: Teatre La Massa
Hora: 19 h
Preu: 17€ (15€ entrada anticipada)
Tipus d'acte: Música
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
 
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web