Notícies
El Projecte Fresc per a Tothom es reconverteix

fresc per a tothomAmb la voluntat de millorar tant el projecte com la seva covertura, el programa d’alimentació Fresc per a Tothom evoluciona reconvertint els tíquets-val que s’entregaven als usuaris fins ara en targeta de prepagament.

El projecte d’alimentació Fresc per a Tothom, plenament consolidat, és un projecte bàsic i essencial per donar suport a l’alimentació amb productes frecos a persones i famílies en risc d’exclusió social de Vilassar de Dalt. Amb la voluntat de millorar, el projecte i la seva cobertura han evoluciont, reconvertint els tíquets-val que s’entregaven en targeta de prepagament.

targeta fresc per a tothom

A través d’un Conveni de col•laboració amb la Diputació de Barcelona i Caixabank, anomenat Projecte Targeta Moneder d'Impacte Social, l’ajuntament de Vilassar de Dalt disposa de targetes de prepagament, que una vegada carregades de les partides disposades des de la regidoria de Serveis Socials, garantiran l'accés a l’aliment fresc i bàsic a persones en situació de vulnerabilitat social. Aquest nou format, permetrà a les persones usuàries una major discrecionalitat a l’hora d’adquirir els productes alimentaris i els ajudarà a millorar l’autonomia personal i la capacitat de decisió.

En la seva evolució, el Fresc per a Tothom s’ha convertit en un projecte municipal d’acció transversal, amb la col•laboració dels professionals dels Departaments d’Intrevenció, Tresoreria i Serveis Socials de l’ajuntament. Tots gestionen el programa perquè aquest pugui donar una resposta adequada a les necessitats d’alimentació.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 31 de juliol de 2017
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web