www.vilassardedalt.org
Notícies

Sants Genís 2017Comença l'agost i la maquinària de la Festa Major ja està en marxa. Els Sants Genís 2017 arriben consolidant activitats i amb novetats com el Concert de Tarda al pati del Museu o la Nit de Grups.

La Comissió de Festes i les entitats de Vilassar de Dalt ja han enllestit el programa de la Festa Major dels Sants Genís d´aquest 2017 que arrencarà el proper 24 d´agost amb el pregó, a càrrec de l'actual Defensora de la ciutadania Xaro Mariscal i el pregonet a càrrec de Gael García. Aquest primer vespre de Festa Major acabarà, com ja és tradicional, amb el pa amb tomàquet a la Plaça de la Vila.

Aquest any repeteixen actes emblemàtics com el Correfoc i el Correfoc infantil, la Sindriada, la ballada de Sardanes o la Sardinada amb havaneres per tancar la Festa Major. També es consoliden activitats recents com el brindis amb els pregoners el dia 25, el Brossart o el Rebombaigua, la Cercavila Esbojarrada dels gegants o el concurs d'arrossos. Aquest any també torna el Concurs Santa Llúcia Go! recuperat l'any passat inspirant-se en el concurs Santa Llúcia Gloriosa.

Entre les novetats d'aquest any hi ha el Concert de Tarda que portarà la música del Mediterrani del grup Dàfnia al Pati del Museu Arxiu de Vilassar el dissabte 26 d'agost; també la Nit de Grups el mateix dissabte quan passaran per l'escenari de la Plaça de la Vila els grups Global Jazz, Ovella Xao, Festucs i System Beat.

La Festa Major dels Sants Genís s'allargarà entre el 24 i el 27 d'agost.

Durant els propers dies rebreu el programa de mà a casa i també el podreu trobar a les dependències municipals o descarregar-lo aquí:

Sants Genís 2017

Sants Genís 2017

Fitxer: FM_Vilassar_2017_Estiu.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 3,24 MB

Consulteu les bases del Concurs Santa Llúcia Go! en aquest document:

Bases Santa Llúcia Go!

Bases Santa Llúcia Go!

Fitxer: Bases_Concurs_Santa_Llucia_Go_Festa_Major_dels_Sants_Genis_2017.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 113,95 kB


Podeu llegir el Pregó dels Sants Genís 2016 de Josep Maria Altés aquí:

Pregó 2016

Pregó 2016

Fitxer: Prego_16.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 75,39 kB

Podeu llegir el Pregonet dels Sants Genís 2016 de Lola Mayolas, Núria Sors i Júlia Rodríguez aquí:

Pregonet 2016

Pregonet 2016

Fitxer: Pregonet_16.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 70,99 kB

Informació publicada l'1 d'agost de 2017