Notícies
El 13 de setembre s'obre la convocatòria per les beques de sortides i colònies escolars

bequesEl proper dimecres 13 de setembre 2017 s’obre la convocatòria per sol·licitar els ajuts de beques per sortides i colònies escolars per al curs 2017-18. Aquest termini finalitza el 3 d’octubre.

Aquestes beques tenen com a objectiu ajudar a l'escolarització dels nens i nenes en edat escolar de Vilassar de Dalt, que cursin educació infantil de segon cicle, primària i/o secundària obligatòria, amb dificultats socials /econòmiques per accedir a les sortides i colònies escolars durant el curs 2017-18 a través d’una concessió econòmica.

Aquest curs, la Regidoria de Serveis Socials ha ampliat la seva partida econòmica en matèria de beques escolars per poder oferir més ajuts. D'aquesta manera s'atorgaran 60 beques respecte a les 40 dels darrers anys.

Les sol·licituds es recolliran i retornaran degudament omplertes a la Oficina Atenció al Ciutadà , Plaça de la Vila 1. Un cop finalitzat el termini de sol·licitud i adoptat l’acord per la Junta de Govern Local, es publicarà la llista dels ajuts per sortides i colònies escolars atorgats i denegats al web municipal i al tauler d’edictes municipal. Aquesta publicació substituirà les notificacions individuals.

Per a més informació podeu consultar les bases i documentació necessària als documents d'aquesta publicació o bé trucar als Serveis Socials Municipals 937509016.

BAses

Bases

Fitxer: bases_sortides_i_colonies_escolars_17_18.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 12
Mida: 198,63 kB

documentació famílies

documentació famílies

Fitxer: Documentacio_families.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 9
Mida: 176,02 kB

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 5 de setembre de 2017
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web