www.vilassardedalt.org
Notícies

unicef9 nois i noies de Vilassar de Dalt van participar a la Trobada grupal focal sobre infància i tecnologia d´informació i comunicació (TICs) a través del Programa Ciutats Amigues de la Infància d´UNICEF celebrada aquest dijous a Barcelona.

unicefAquest dijous 7 de setembre, 9 nois i noies de Vilassar de Dalt van participar a la Trobada grupal focal sobre infància i tecnologia d´informació i comunicació (TICs) a través del Programa Ciutats Amigues de la Infància d´UNICEF. Una sessió impulsada per UNICEF per conèixer l´opinió dels infants i joves que formen part d´òrgans de participació infantil sobre l´ús i accés a internet, dificultats, situacions de ciberbulling, propostes de millora, etc. Les conclusions d´aquesta trobada es publicaran en un informe a finals d´aquest any, amb opinions de Catalunya, Astúries i Castella i Lleó.

A la trobada, dinamitzada per una associació especialitzada en participació infantil d´Astúries, “Los Glayus”, i celebrada a Barcelona, hi van participar 43 infants de cinc municipis: Sant Cugat del Vallès, Igualada, Tiana, Rubí i Vilassar de Dalt.

Informació publicada el 8 de setembre de 2017