Notícies
Vilassar se suma a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

banner setmana mobilitatDel 16 al 24 de setembre Vilassar se suma a la celebració de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Sota el lema ‘Mobilitza’t per un aire més net!’, la Setmana del 2017, a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire que respirem.

Setmana de la mobilitatEn aquest sentit, l'ajuntament promou les rutes patrimonials a peu -gratuïtes amb inscripció prèvia-, el Dia escolar sense cotxes -divendres 22 de setembre-, i el concurs fotogràfic CLICMOB (Bases).

Amb aquestes activitats, Vilassar se suma a fomentar els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com sensibilitzar i fer relexionar la ciutadania sobre com afecta a la nostra salut l'ús excessiu del transport motoritzat.Per una banda, la contaminació atmosfèrica i la congestió que generen tenen un impacte negatiu sobre els sistemes respiratori i cardiovascular. Per una altra, propicien el sedentarisme i la inactivitat física. 

Més informació al web del Departament de Territori de la Generalitat.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 14 de setembre de 2017
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web