Notícies
Més de 1.200 persones visiten Vilassar de Dalt amb l'Open House 2017
1.281 persones han visitat els 7 edificis singulars de Vilassar de Dalt que han obert portes aquest diumenge amb motiu de l'Open House 2017. Vilassar de Dalt ha participat al certamen arquitectònic per quart any consecutiu amb un gran èxit d'assistència.

El certamen 48 h Open House, que proposa una descoberta del patrimoni arquitectònic amb epicentre a la ciutat de Barcelona, ha arribat a Vilassar per quarta vegada després de ser ciutat convidada l'any 2014. PEr primer cop, a més a més, la jornada no coincidia amb la Fira del Bolet com havia passat en les edicions anteriors. Així doncs l’Open House 2017 ha estat una oferta purament arquitectònica que ha ofert a la població local i a molta gent vinguda d’arreu a possibilitat de passejar pels edificis més emblemàtics de Vilassar durant tot el diumenge 22 d’octubre. A la proposta s’hi van afegir activitats de recreació històrica a cal Notari i dibuixants que, a través del seu pinzell, van oferir una mirada diferent del patrimoni local.

Dibuix can Manyer


Dibuix: Montse Sanchiz Bosch

La resposta ha estat tot un èxit amb un total de 1.281 visitants que han visitat el Museu Arxiu, cal Notari, els Forns romans de la Fornaca, el Celler de can Bruguera, el Teatre la Massa i can Manyer. D'aquests, el celler de can Bruguera ha estat l’edifici més visitat ja que només s’obre un cop l’any per aquest esdeveniment.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 23 d'octubre de 2017
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web