Notícies
El Revela-T obre la convocatòria de presentació de projectes expositius

odysseysDes d'aquesta setmana ja està oberta la convocatòria per a la presentació d'exposicions que optarán a participar en la pròxima edició del festival Revela-T 2018 que, sota el lema Odysseys, tindrà com a eix temàtic L'Odissea d'Homer.

El tema de la propera edició del Revela-T, el Festival de Fotografia Analògica de Vilassar de Dalt, remet al poema d'Homer que relata les aventures d'Ulisses. La paraula «odissea» ha passat a significa,r en el llenguatge universal, "viatge ple d'aventures".

Per aquesta edicií, doncs, el Revela-T busca projectes en què els autors hagin invertit prou temps com perquè hagi canviat la manera de veure l'objectiu inicial. Projectes que hagin suposat un viatge enriquidor,  transformador, on la destinació ja no sigui el propòsit final, sinó el propi viatge. Com a novetat d'aquest any, l'organització ha incorporat un premi de 1000€ a la millor exposició i l'Associació Fotogràfica Espaifoto, a més, adquirirà fotografíes per un valor total de 1000€ entre els diversos fotògrafs expositors.

La sisena edició del Festival Revela-T tindrà lloc del 4 al 27 de maig de 2018 (durant els caps de setmana). El cap de setmana més important, com sempre, serà l'últim, 25, 26 y 27 de maig de 2018 i el termini d'admissió de projectes finalitza el día 31 de desembre de 2017.

Per enviar els vostres projectes cliqueu aquí.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 27 d'octubre de 2017
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web