Notícies
Vilassar restitueix la Plaça de la República

plaça repúblicaDes d'aquest diumenge 5 de novembre, la Plaça de la Vila de Vilassar de Dalt es torna a dir Plaça de la República. En un acte simbòlic, es va penjar l'antiga placa amb el nom de Plaça de la República -retirada l'any 1939- abans de l'encartellada massiva per reclamar la llibertat dels presos polítics catalans.

La Plaça de la Vila es va omplir aquest diumenge al matí en l'acte de restitució simbòlica de la Plaça de la República. La placa -retirada l'any 1939- va tornar al seu lloc en un acte que va precedir l'encartellada massiva organitzada a tots els pobles de Catalunya per reclamar l'alliberament dels presos polítics catalans.

plaça república

plaça república

L'alcalde, Xavier Godàs, va obrir l'acte que també va comptar amb unes paraules de membres del Comitè de Defensa de la República de Vilassar de Dalt i de l'Assemblea Nacional Catalana. Un cop finalitzats els parlaments i amb la placa penjada, els veïns i veïnes es van repartir per grups per distribuir-se per tot el poble i omplir-lo de cartells i pancartes.

plaça repúblicaplaça república

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 6 de novembre de 2017
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web