Notícies
Humana lliura a Vilassar vals d'ajuda per a roba destinats a famílies amb pocs recursos

Els vals d’ajuda s’emmarquen en el compromís de la Fundació de revertir a nivell local part dels recursos generats amb la gestió de la roba que donen els veïns. Humana ha recollit més d'11.000 kg de tèxtil usat a Vilassar el primer semestre d’enguany. Els vals van ser lliurats a la regidoria d'Atenció Social qui s'encarregarà d'entregar-los a les famílies amb menors en situació de vulnerabilitat social.

Humana ha lliurat a Vilassar de Dalt 60 vals d’ajuda per a persones amb pocs recursos econòmics. Cada val té un valor de 30 euros i es poden bescanviar a les botigues de roba de segona mà de la Fundació Humana. Els vals van ser lliurats a la regidora d'Atenció Social, Maria Lluïsa Ruhí, i aquests seran entregats a les famílies amb menors en situació de vulnerabilitat social seleccionades pels tècnics municipals d’aquesta regidoria.

Vals Humana

Vals Humana


Aquesta ajuda s’emmarca en el compromís de la Fundació de revertir a nivell local part dels recursos generats amb la gestió de la roba que donen els veïns. Precisament, Humana ha recollit 11.314 kg de tèxtil usat a Vilassar de Dalt al primer semestre d'enguany. La Fundació té instal•lats a Vilassar cinc contenidors on els ciutadans dipositen la roba, el calçat, els complements i el tèxtil de la llar que ja no utilitzen i als quals Humana dóna una segona vida. El servei de recollida del tèxtil és gratuït i representa un estalvi important en les despeses de recollida i eliminació de residus sòlids urbans.


Més informació a: http://www.humana-spain.org/?&lang=cat

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 15 de novembre de 2017
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web