Notícies
Vilassar se suma al projecte Canal HORECA

ecoembesCanal HORECA és un projecte d’ECOEMBES destinat a ampliar la recollida d’envasos lleugers en el sector de la restauració i l’hostaleria. Des d’aquest divendres, diversos establiments locals rebran la visita d’informadors que a més d’assessorar els restauradors sobre el reciclatge dels envasos, els oferiran recursos a mida per millorar en aquest camp.
Imatge: Ecoembes

Aquest divendres 17 de novembre s´inicia el projecte Canal HORECA a Vilassar de Dalt. Per mitjà d´un acord de col•laboració amb l´Ajuntament, informadors d´ECOEMBES visitaran diversos establiments locals per informar-los i assessorar-los en el reciclatge d´envasos lleugers. L´objectiu de l´Ajuntament amb aquest projecte és augmentar el volum d´envasos que es reciclen per mitjà del seu circuït de gestió i per tant minimitzar el rebuig.

Amb aquesta acció l´Ajuntament fa un pas més en la recollida selectiva per redur els residus impropis en les fraccions de reciclatge i augmentar el 50% actual de reciclatge brut per poder assolir el 65% que la Unió Europea demana pel 2020.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 16 de novembre de 2017
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web