Notícies
Actuacions de millora a la Plaça del Teatre
L´Ajuntament està portant a terme petites actuacions a la Plaça del Teatre per tal de millorar aquest àmbit com a espai de trobada, especialment per al públic familiar.

Les actuacions que s’hi estant fent es concreten amb el plantat de nou arbrat que millorarà les condicions tèrmiques i estètiques de la zona de jocs, el trasllat de la font i  de tots els jocs infantils al sorral central per ampliar i, alhora, concentrar l’espai destinat als més petits. En aquest sentit es pavimentarà l’espai alliberat per ubicar-hi la terrassa del bar i deixar lliure l’espai de sortida d’emergència del teatre.

Plaça del teatre

plaça del teatre

Aquestes actuacions es complementen amb les millores que s’han fet, gràcies al finançament privat, en el vestíbul del teatre i que han permès dignificar l’accés a l’equipament i obrir-lo a la plaça.

Amb aquest conjunt d’intervencions urbanes es vol millorar l’espai públic del municipi destinat al gaudi dels veïns i veïnes. A més, i per mantenir els espais en bones condicions, s’intensifica la presència de l’agent cívic que treballa per conscienciar la ciutadania sobre la importància de preservar els espais comunitaris. Entre les seves prioritats hi ha la de vetllar perquè els propietaris dels gossos recullin els seus excrements.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 14 de desembre de 2017
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web