Agenda
Diumenge, 28 de gener de 2018  -  19 h
Temporada de clàssica: Homenatge a Bernstein
Banda Municipal de Barcelona

bernsteinSi algú en sap, de ritme, és Bernstein. Si algú en sap, de tocar la fbra, és Bernstein. Si algú en sap, d’arribar al públic, és Bernstein. El color, la dansa, l’emoció, el romanticisme, la passió, l’ànima… Bernstein ho té tot. Quatre obres per celebrar el centenari del seu naixement.

COMPRA LA TEVA ENTRADA ANTICIPADA AQUÍ. També la pots comprar a Electrodomèstics i regals, IMMA BAYLACH. Plaça de la Vila, 19 – Tel. 93 753 06 54

Els socis de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc tenen el mateix descompte que l’entrada anticipada (ensenyar carnet a taquilla).

A TAQUILLA: dues hores abans de l’espectacle. Plaça del Teatre.3 – Tel. 93 750 90 90.

Servei d’Aparcament
Us informem que en motiu dels Concerts de Clàssica, l’aparcament del Sorli de Can Robinat romandrà obert des de dues hores abans fins a dues hores després de la finalització del concert.

Localització: Aparcament del Sorli de Can Robinat

Horari: 17h – 22h

Indicacions: L’accés es farà per la Riera de Targa (damunt del restaurant Can Lluís). Un cop aparcat, es podrà sortir a peu per l’ascensor. Abans de retirar el vehicle s’haurà d’abonar l’estada al caixer situat davant dels ascensors d’accés al Pàrquing.

Lloc: Teatre La Massa
Hora: 19 h
Tipus d'acte: Música
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
 
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web