Notícies
S'habiliten nous punts de recollida de poda i restes vegetals

lona podaDes d'aquest dijous, l'Ajuntament de Vilassar de Dalt habilita sis punts de recollida de poda i restes vegetals. Aquesta acció forma part de la campanya de millora de la qualitat de les fraccions de recollida selectiva.

L'Ajuntament posa a disposició dels veïns de Vilassar de Dalt sis punts de recollida de poda i restes vegetals. Aquests espais formen part d'una prova pilot que busca reduir els residus de poda que ara es llencen al contenidor de la fracció orgànica o es deixen fora dels contenidors i que s'haurien de dur a la deixalleria o ser gestionats pels jardiners.

En aquests punts habilitats s'hi podran llençar restes llenyoses de poda de jardí (branques, etc), restes de gespa i també arbres de Nadal. Coincidint amb el final de les festes, a la Plaça de la Vila hi haurà un d'aquests punts de recollida durant dues setmanes destinat, principalment, als arbres de Nadal. Quan acabi la campanya de recollida d'arbres, aquest punt desapareixerà i quedaran els altres cinc a disposició dels veïns.

La prova pilot tindrà una durada de tres mesos. Si la valoració és positiva, els punts de recollida es mantindran de forma indefinida.

Podeu consultar els punts de recollida en aquest mapa.

restes de podarestes de poda

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada l'11 de gener de 2018
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web