Notícies
L'ajuntament incorpora dos treballadors a la brigada municipal a través del Programa Treball i Formació

Treball i formacióA partir d´un conveni de col•laboració entre l´Ajuntament i el Consell Comarcal del Maresme, s´han incorporat a la brigada municipal dues persones que fan tasques de peó i de pintor gràcies al Programa Treball i Formació 2017-2018 subvencionat per la Generalitat de Catalunya.

Es tracta d'un programa adreçat a fomentar la inserció laboral de persones en situació d'atur i amb especials dificultats d'integració en el mercat laboral que combina l'experiència professional amb accions de formació adreçades a millorar les opcions futures de reinserció laboral. El Programa Treball i Formació ha possibilitat la incorporació de 12 treballadors/es en els darrers 5 anys.
Les dues persones seleccionades enguany, a més de la seva jornada laboral, rebran formació amb l´objectiu de millorar la seva qualificació i possibilitats d´inserció. Les contractacions corresponen a un lloc de treball d´auxiliar de pintor amb una durada de 6 mesos i un peó de manteniment/construcció d´una durada de 12 mesos.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada l'1 de febrer de 2018
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web