Notícies
III Jornada participativa de l'Hort Social i Comunitari

3 Jornada participativa hort social i comunitariEl proper dissabte 17 de febrer tindrà lloc la tercera jornada del procés participatiu que ha de definir el funcionament i la gestió de l'Hort Social i Comunitari. La trobada acollirà també un taller de sembra de planter.

Aquesta tercera trobada ha de servir per avançar en la definició de l´Hort en una sessió de treball dinamitzada per Quòrum.  En la segona trobada, que es va celebrar el juliol de l´any passat, ja es va començar a perfilar l´ús, el funcionament i l´organització de l´espai destinat a l´hort. Tot i que van sorgir diferents propostes de parcel•lació del terreny -des d´una gran parcel•la conreada entre tots a la idea de petites parcel•les més individualitzades - tots els assistents van estar d´acord en mantenir el caràcter comunitari que s´inclou en l´avantprojecte.

Amb aquesta nova sessió s´acabarà de definir el funcionament de l´Hort i, a banda, es farà un taller de sembra de planter a càrrec de Josep Maria Vallès de la Cooperativa Tarpuna.
La jornada, que començarà a les 11 del matí, es farà sobre el terreny destinat a desenvolupar el projecte ubicat al Polígon Riera de Vilassar (Camí pla de Vilassar, cantonada amb c/ Francesc Tosquelles).

Informe taller participatiu hort

Informe taller participatiu hort

Fitxer: Informe_taller_participatiu_Com_volem_l_hort_Vilassar.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 7
Mida: 192,58 kB

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 6 de febrer de 2018
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web