www.vilassardedalt.org
Notícies

La gèlida jornada de Dijos Gras va donar la benvinguda al Rei Carnestoltes i a la resta d'actes que conformen una de les festes més divertides i esbojarrades de l'any. Un taller de maquillatge i el tercer concurs de truites van inaugurar el Carnaval 2018 a l'espai polivalent L'Estrella.

Un taller de maquillatge i el concurs de truites obrien els actes de Dijous Gras a Vilassar, preludi de la fesTa del Carnaval que culmiarà diumenge amb la gran rua pels carrers de la Vila i el ball infantil al Casinet.

Dijous gras taller de maquillatge

La tercera edició el concurs de truites que va reunir quatre participants que van fer front a les baixes temperatures i van voler demostrar les seves habilitats culinàries. Els participants van tenir 30 minuts per cuinar-les abans que el jurat procedís a tastar-les.Entre les creacions dels cuiners hi havia truites de calçots, botifarra, espinacs, gambes... La més ben valorada pel jurat va ser una truita de calçots, botifarra negra, bacallà, patata i parmesà de la parella foramada per l'Albert Estellés i en Salvador Feliu.

Informació publicada el 9 de febrer de 2018