www.vilassardedalt.org
Notícies

DESAL'Ajuntament ha adquirit cinc nous equips que s'han instal·lat al Camp de futbol Municipal, a la Piscina Municipal, al Pavelló Poliesportiu can Banús, a les Pistes d’Atletisme Casilda Arnaiz i a l’entrada de l’Ajuntament. Aquests serviran per cardioprotegir les zones esportives del municipi i la Plaça de la Vila.

L'Ajuntament de Vilassar de Dalt ha comprat i instal·lat aquesta setmana cinc equips DESA (desfibril·ladors externs semiautomàtics). Aquests cinc equips s´han instal·lat l'un al Camp de futbol Municipal i l'altre a la Piscina Municipal per tal de substituir els dos instal•lats l´any 2011. Els altres tres nous aparells es troben al Pavelló Poliesportiu can Banús, a les Pistes d´Atletisme Casilda Arnaiz i a l´entrada de l´Ajuntament, aquest últim tant per donar cobertura a la Plaça de la Vila i voltants, on s´organitzen moltes activitats populars multitudinàries, com per reforçar el nombre d´aparells dels que ja disposa la Policia Local en cas d´emergència.

Amb aquesta intervenció es cardioprotegeixen els espais esportius amb més afluència de practicants del municipi alhora que la Plaça de la Vila i la Policia Local.

La compra d´aquests aparells ha estat possible gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona que té per finalitat cardioprotegir els municipis de Catalunya.

Informació publicada el 9 de febrer de 2018