Agenda
Dissabte, 7 d'abril de 2018  -  21 h
Teatre: McGuffin

McGuffinCarlos Latre dirigeix una peça a mig camí entre el gènere policíac i l’humor al voltant del mag del suspens Alfred Hitchcock, amb la participació de Mònica Pérez i Jordi Ríos.

El McGuffin és un dels elements fonamentals del cinema d’Alfred Hitchcock, i un dels instruments que li permetia mantenir la tensió de l’espectador durant tota la pel·lícula i que aquesta tingués una gran dosi de suspens. Consitia en crear un esdeveniment aparentment important, que durant un temps fa que avanci la trama i l’acció, però arribat un punt, el director ens descobreix que no és important, que mai ho ha estat, i el que ha fet ha estat distreure l’espectador d’una altra línia argumental molt més substanciosa. Així que aquesta nova obra de teatre és pur McGuffin, no només perquè es digui ‘McGuffin’, sinó perquè mentre ens intenta explicar uns casos d’assassinat amb aparença d’història policíaca, en realitat vol fer-nos riure, i molt.

COMPRA AQUÍ LA TEVA ENTRADA ANTICIPADA

Compra, la teva entrada anticipada a Electrodomèstics i regals, IMMA BAYLACH. Plaça de la Vila, 19 – Tel. 93 753 06 54

Socis de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc tenen el mateix descompte que l’entrada anticipada (ensenyar carnet a taquilla).

TAQUILLA: dues hores abans de l’espectacle. Plaça del Teatre, 3 – Tel. 93 750 90 90

Hora: 21 h
Preu: 18€ (15€, entrada anticipada)
Tipus d'acte: Teatre
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
 
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web