Agenda
Divendres, 13 d'abril de 2018  -  20 h
Presentació de la guia 'Les millors ferrades de Catalunya'
Una guia acurada i actualitzada amb una selecció de les millors vies ferrades catalanes que us oferirà grans experiències
La presentació serà a càrrec de Pep Mayolas, bomber de la Generalitat, autor de les tres guies anteriors sobre ferrades i Miquel Soro, geògraf

ferradesLa guia conté una selecció de les millors vies ferrades de Catalunya i l'Aragó oriental. Fins a 35 recorreguts que han estat escollits entre una cada vegada més nombrosa representació d´aquest tipus de rutes a casa nostra. Una selecció acu¬rada que s´ha fet des del coneixement més actualitzat de tots aquests itineraris i que incorpora unes quantes vies que no s´han publicat mai abans.

Els autors han filtrat tant la dificultat com els aspectes tècnics de cada recorregut ressenyat mitjançant sempre el mateix sedàs. D´aquesta manera, la guia ofereix la informació a partir d´una visió homogènia i unificada, que permetrà als usuaris escollir les vies des d´un mateix criteri.

Les 35 fitxes són una mostra de la bona salut de l´especialitat a casa nostra, fet que possibilita la incorporació de nous practicants, necessàriament vinculats al món de la muntanya. Els autors pretenen, sobretot, oferir un llibre pràctic que aporti la informació necessària per escollir el recorregut més adaptat a les seves necessitats o ambicions.

Lloc: Biblioteca Can Manyer (sala d'actes)
Hora: 20 h
Ho organitza: Secció de muntanya de La Massa
Preu: entrada lliure
Tipus d'acte: Esports, Literatura
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
 
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web