Notícies
Presentació del Programa d'actuació municipal d'habitatge
Aquest dimarts es presenta el Programa d´actuació municipal d´habitatge, redactat per la Diputació de Barcelona. Aquest document recull les actuacions locals en matèria d´habitatge pel període 2018-2022 i té com a principal objectiu facilitar l´accés a l´habitatge assequible.

El Programa d’actuació municipal d’habitatge recull les actuacions locals en matèria d’habitatge pel període 2018-2022 donant eines per a la planificació i el disseny de les polítiques municipals. Aquest dimarts és presentarà en un acte a la biblioteca de can Manyer on s'exposarà el conjunt de propostes d’actuació plantejades que tenen com a principal objectiu facilitar l’accés a l’habitatge assequible, amb polítiques de foment de l’oferta i millora de les seves condicions.

Les línies estratègiques que es desenvolupen passen per possibilitar la preservació de l’habitatge, ampliar i millorar el parc públic d’habitatge, mobilitzar el parc buit existent juntament amb la rehabilitació, així com fomentar formes alternatives d’accés a l’habitatge.

 

 

 

 

Habitatge

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 16 d'abril de 2018
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web