www.vilassardedalt.org
NotÝcies

De l'11 al 27 de maig arriba la sisena ediciˇ del festival Revela'T, el Festival de Fotografia Anal˛gica de Vilassar de Dalt, que oferirÓ exposicions, tallers, conferŔncies, visites guiades amb els autors, intercanvis i venda de material i obra grÓfica.

Banner Revelat

Consolidat com a referent internacional, el Revela'T 2018 es presenta sota el lema "Odisseys", remetent a L'Odissea d'Homer, i, amb mÚs de 30 exposicions, apropa projectes fotogrÓfics de llarga durada, que esdevenen viatges creatius i personals plens d'aventures de la mÓ d'artistes com Jeff Bridges (EUA), Ferran Freixa (Catalunya), Ariko Inaoka (Japˇ), Ryan Wiedeman (EUA) o Alejandro Chaskielberg (Argentina), entre d'altres.

Banner RevelatEnguany, el cap de setmana principal, del 25 al 27 de maig, hi haurÓ fira comercial, market de venda directa d’obraxerradesdemostracions, etc. El cap de setmana anterior, del 18 al 20 de maig, tambÚ estarÓ ple d’activitats, enfocades sobretot al fotollibre i al cinema.

Aquest 2018 el Festival de Fotografia Anal˛gica redobla tambÚ la seva connexiˇ amb Barcelona amb l'OFF Revela'T, fent-se present a 13 galeries de la capital amb un total de 20 exposicions, a mÚs de diverses activitats.

En la seva vessant de creaciˇ, el Revela'T 2018 consolida la ResidŔncia de Creaciˇ i Experimentaciˇ FotogrÓfica i inicia el projecte “Fot˛grafs en residŔncia”. Des d’una perspectiva social i cultural, enguany es durÓ a terme un projecte de FotoTerÓpia, mÚs enllÓ de les ja habituals visites escolars durant els dies del festival.

El festival Revela'T gaudeix del reconeixement de la Generalitat de Catalunya i de la Diputaciˇ de Barcelona en tant que esdeveniment de rellevÓncia nacional i aquest 2018 se l’ha distingit com a festival de referŔncia.


Podeu consultar tota la programaciˇ a la web del festival


Informaciˇ publicada el 9 de maig de 2018