Agenda
Dissabte, 2 de juny de 2018  -  16 h
ANUL·LAT! 'Let's clean up Europe' a Vilassar

CLEANEl proper dissabte 2 de juny, l'Ajuntament de Vilassar de Dalt participarà a l'acció 'Let's Clean Up Europe' amb la neteja del paratge de la Font del Colomer. Per segon any consecutiu, l'Ajuntament proposa una operació de neteja per sensibilitzar el públic en temes de protecció del medi ambient, i més concretament, sobre els problemes dels residus i la netedat.

El principi de la jornada consisteix a organitzar una operació de neteja d´un espai natural o d´una localitat que hagin estat contaminats amb abocaments il·legals o per residus que han dut les marees o els rius. Es mobilitzen actors procedents de sectors diversos (voluntaris, associacions, serveis tècnics de les administracions locals, empreses...), se´ls informa dels avantatges de la prevenció de residus i se sensibilitza el públic en general sobre aquest tema. A Vilassar, els participants es reuniran al torrent Colomer a les 16:00 h. d'aquest dissabte 12 de maig per aner tots plegats fina a la font i allà realitzar tasques de neteja.

Aquesta acció s'enmarca dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR), un projecte del programa LIFE+ de la Comissió Europea i que a Catalunya hi participen, entre altres, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Hora: 16 h
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
 
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web