Notícies
Millores a la xarxa d'abastament d'aigua potable

treballs soreaEntre els mesos de maig i juliol SOREA realitzarà treballs de millora de la xarxa d´abastament d´aigua potable d´acord amb conveni regulador d´obres d´inversió a càrrec de la concessionària pel període 2017-2019. La setmana vivnent està previst que comencin els treballs als carrer Joan XXIII, Pau Piferrer i Balcons.

En base a l'estudi dels trams amb més freqüència d'avaries, s'ha redactat un projecte per a la renovació de les canonades en un conjunt de carrers, així com la instal•lació de vàlvules reguladores de pressió que permetin allargar la vida útil de les canonades i reduir les molèsties als veïns i veïnes i les ineficiències de la xarxa.
La setmana vivnent està previst que comencin els treballs als carrer Joan XXIII, Pau Piferrer i Balcons. I de cara als proper mesos les actuacions es faran als carrers Mestra Viladrosa, Pius XII i torrent del Blanqueig.

En aquest sentit l'any passat es van instal·lar vàlvules reductores als secotrs de la Galbanya-Sant Pere (C/ Sauló d´en Roure) i La Cisa (C/ Burriac i C/ Comtal) i es va renovar la canonada al carrer Clapés.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada l'11 de maig de 2018
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web