www.vilassardedalt.org
Notícies

treballs soreaEntre els mesos de maig i juliol SOREA realitzarā treballs de millora de la xarxa d´abastament d´aigua potable d´acord amb conveni regulador d´obres d´inversiķ a cārrec de la concessionāria pel període 2017-2019. La setmana vivnent estā previst que comencin els treballs als carrer Joan XXIII, Pau Piferrer i Balcons.

En base a l'estudi dels trams amb més freqüčncia d'avaries, s'ha redactat un projecte per a la renovaciķ de les canonades en un conjunt de carrers, així com la instal•laciķ de vālvules reguladores de pressiķ que permetin allargar la vida útil de les canonades i reduir les molčsties als veīns i veīnes i les ineficičncies de la xarxa.
La setmana vivnent estā previst que comencin els treballs als carrer Joan XXIII, Pau Piferrer i Balcons. I de cara als proper mesos les actuacions es faran als carrers Mestra Viladrosa, Pius XII i torrent del Blanqueig.

En aquest sentit l'any passat es van instalˇlar vālvules reductores als secotrs de la Galbanya-Sant Pere (C/ Saulķ d´en Roure) i La Cisa (C/ Burriac i C/ Comtal) i es va renovar la canonada al carrer Clapés.

Informaciķ publicada l'11 de maig de 2018