Notícies
Obert el concurs de cartells per la Festa Major dels Sants Genís 2018
La Comissió de Festes convoca, de nou, un concurs per escollir el cartell de la propera Festa Major dels Sants Genís. Fins al 31 de maig a les 14 h hi ha temps per entregar els treballs a l´OAC (Plaça de la Vila, 1).

concurs cartell FMBases per a participants:

- Concurs obert a tothom en què es presentarà una única obra original i inèdita.
- Format Din-A4, presentat de manera centrada sobre suport de cartolina blanca Din-A3.
- El cartell ha de tenir relació amb la Festa Major i ha d’incloure el lema: “FESTA MAJOR DELS SANTS GENÍS – VILASSAR DE DALT, DEL 24 AL 27 D’AGOST”.
- Les obres es poden fer en qualsevol estil o tècnica que permeti ser impresa en quadricromia. No s’admeten tintes metal•litzades ni fluorescents ni tampoc relleus o volums enganxats.
- La Comissió de Festes es reserva els drets de reproducció de l’obra guanyadora i de les seves adaptacions, que seran cedides en exclusiva pel seu autor/a.
- El premi pot quedar desert si el jurat ho considera adient. Aquest òrgan estarà format per membres designats per l’organització, els quals no es podran presentar al concurs.
- La primera selecció de cartells es farà mitjançant votació popular. Les obres NO HAN D’ANAR SIGNADES. El concursant ha de presentar l’obra dins d’un sobre sota pseudònim. A part, ha d’incloure un sobre tancat amb el mateix pseudònim, i a l’interior les dades reals del participant: nom, adreça, telèfon i DNI.  
- La data límit de lliurament de l’obra serà el 31 de maig a les 14 h a l’OAC (Plaça de la Vila, 1). Les obres no premiades restaran a disposició dels seus autors la segona quinzena de juny a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.
- El veredicte es farà públic el dia de la Festa Contra el Càncer, el primer cap de setmana de juny.
- El premi és de 100 euros en efectiu en cas d’un adult i un premi valorat en aquesta quantitat en cas de menors. La participació en aquest concurs suposa l’acceptació de les presents bases.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 14 de maig de 2018
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web