Notícies
Actuacions de millora a l´espai polivalent l´Estrella

Obres l'EstrellaAquest mes s’han posat en marxa els treballs de condicionament i millora de l'Estrella com a espai polivalent. Les millores consisteixen en la col•locació d’un nou paviment i una nova porta d’accés, la renovació de la instal•lació elèctrica i el pintat de la façana.

Des que l’any 2015 l’ajuntament va recuperar l’Estrella com a espai polivalent després del trasllat de l’antic mercat, la sala s’ha anat adequant per a un ús social. Aquest mes de maig s’hi estan fent un seguit de millores consistents en la col•locació d’un nou paviment continu, la renovació de la instal•lació elèctrica i de la il•luminació de la planta baixa així com una nova porta d'accés.

Obres l'Estrella

Obres l'Estrella

Obres l'EstrellaObres l'Estrella

En aquesta ocasió les actuacions també afecten l’exterior de l’edifici amb la reparació i pintat de la façana recuperant el dibuix històric d’una estrella que presidia el punt més alt. Aquests treballs provoquen afectacions puntuals de trànsit, especialment al carrer Del Carme que s’hi tallarà la circulació durant l’execució dels treballs.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 15 de maig de 2018
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web