Notícies
Vilassar se suma a la commemoració del Dia Internacional contra l'homofòbia i la transfòbia

banderaL´Ajuntament de Vilassar de Dalt s'afegeix a la commemoradió del Dia Internacional contra l´Homofòbia i la Transfòbia que se celebra el 17 de maig coincidint amb l´eliminació de l´homosexualitat, el 1990, de les llistes de malalties mentals per part de l´Assemblea General de l´Organització Mundial de la Salut (OMS).

Un dels objectius del Dia Internacional contra l´Homofòbia i la Transfòbia és denunciar la discriminació que pateixen a tot el món les persones LGTBI i poder lluitar pels seus drets arreu del món.

L´Ajuntament, s´afegeix a aquest dia dins de les polítiques d´igualtat, perquè totes i tots els ciutadans de Vilassar de Dalt tinguin els mateixos drets i deures, sense ser ningú discriminat per la seva raó de sexe, identitat de gènere, origen, pensament religiós o classe social.

Demà divendres es realitzarà a l´Institut Jaume Almera una xerrada amb motiu d´aquest dia que es commemora a tot el món. L´activitat estarà dirigida per la Creu Roja (Projecte Prevenció de Conductes violentes) i s´adreçarà a tot l´alumnat de 4t d´ESO.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 17 de maig de 2018
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web