Regidoria educació

Notícies
El VI Fòrum Educatiu posa sobre la taula l'assetjament escolar

Forum educatiu

L’espai cívic de Les Escoles va acollir el passat dissabte el sisè Fòrum Educatiu que va posar sobre la taula l’assetjament escolar conegut com el Bullying. La jornada que va servir per analitzar com afrontar aquesta problemàtica social de la mà del psicòleg i professor de la Universitat de Barcelona, Ramon Almirall.  

Seguint el fil de la conferència inaugural del curs 2017-2018, el Fòrum Educatiu celebrat el passat dissabte 19 de maig va tractar sobre el Bullying. El psicòleg i professor de la Universitat de Barcelona, Ramon Almirall va oferir les claus de com afrontar-lo tan a nivell escolar com familiar. I és que la intervenció en situacions d´assetjament escolar s´ha de dur a terme en diferents àmbits: a nivell individual (víctima i agressor), a nivell d´aula (grup classe) i amb les famílies. Almirall va explicar que cal establir unes relacions de confiança i de comunicació sincera entre els professionals del centre, les famílies i els alumnes per detectar, prevenir i actuar davant de situacions d´assetjament escolar, encara que es produeixin fora de l´aula.

Forum educatiu

Forum educatiu

Finalment, els participants van posar en comú les idees i reflexions extretes de la pràctica en grup proposada per a l’ocasió i que els va servir per establir criteris respecte com afrontar l'assetjament escolar. Va quedar palès que la responsabilitat és conjunta.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 22 de maig de 2018
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web