Agenda
Dissabte, 16 de juny de 2018  -  22 h
Liceu a la fresca

liceu a la fresca Després de l'èxit de l'any passat, Vilassar de Dalt es torna a sumar a la iniciativa Liceu a la Fresca promoguda pel Gran Teatre del Liceu amb la projecció de l'òpera Manon Lescault. Enguany la cita serà el proper 16 de juny al pati del Casal Piferrer i serà l'acte inaugural de les Vetlles d'Estiu 2018.

L’objectiu del Liceu a la fresca és difondre la música i l’òpera al major nombre de ciutadans ampliant així la cultura operística. El Liceu a la fresca és un projecte amb un fort component divulgatiu, de desmitificació de conceptes associats al gènere amb accés a títols atractiu i accessibles, per fer gaudir a tothom amb i de la immensitat de l’òpera, assistint d’una manera única, propera i informal a una funció al Liceu: El Liceu de Tots.

El projecte es va iniciar el 2007 amb Òpera a la Platja que consistia en la retransmissió, a través d’una pantalla gegant i en fals directe, de l’òpera que s'estava representant en el propi Teatre.

La Temporada 2014-2015 aquest projecte es va fer realitat de nou, gràcies a la col•laboració de Televisió de Catalunya, i es va fer la retransmissió de La Traviata. En aquest projecte es van afegir uns quants municipis que a través de pantalles situades a les seves places i carrers van fer arribar l´òpera a les seves poblacions. La tradició s’ha anat repetint durant les següents temporades i cada cop més poblacions han participat al Liceu a la fresca, fent arribar l’òpera als seus municipis i fent gaudir de l´òpera a cada cop més públic.

Lloc: Pati del Casal Piferrer (accés per la plaça Miquel Martí i Pol)
Hora: 22 h
Tipus d'acte: Música
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
 
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web