Notícies
Josep Maria Codina guanya el premi Guastavino de pintura 2005


Josep Maria Codina i Filbà, de Mataró, ha estat el guanyador del premi de pintura Guastavino que anualment concedeix el Centre Vilassarenc de Vilassar de Dalt i que està dotat amb 1.200 euros. Codina ha guanyat amb l'obra Pell58/02.temps9.
Així mateix el jurat va concedir dos mencions d'honor, la primera a la pintora de Premià de Mar, Mercè Arboli Fabregat, per l'obra Nit de lluna, i la segona menció va ser concedida a l'Albert Romero Gil, de Mataró, per l'obra Mirando al puerto.
En total aquest any han participat més de 60 obres, de les quals, les seleccionades pel jurat estan exposades a la sala del Centre Vilassarenc fins el 4 de desembre. Les visites es podran fer els dissabtes i festius, de 12 a 2 del migdia i de 6 a 2/4 de 9 del vespre.
El lliurament dels premis Guastavino de pintura va ser presidit per l'alcalde de la Vila, Llorenç Artigas, pel regidor de cultura, Joan Pujol i pel president del Centre Vilassarenc, Josep Font. A l'acte de lliurament dels premis hi van assistir una setantena de persones.

   

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 18 de novembre de 2005
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web