Notícies
Vilassar se suma al Dia Internacional de l'Orgull LGTBI+
El dia 28 de juny se celebra arreu del món el Dia Internacional de l´Orgull LGTBI+, una jornada que vol reivindicar i sensibilitzar a la ciutadania d´arreu del món i Vilassar de Dalt, un any més, se suma a la commemoració.

orgullEn els darrers anys, el marc legal en defensa dels drets de les persones Lesbianes, Gais, Bisexuals, Transsexuals i Intersexuals (LGBTI) s’ha ampliat significativament. Però no sempre, aquest increment ha anat acompanyat de la plena acceptació social i encara ara es produeixen situacions de discriminació o violències relacionades amb l'orientació o orientació sexual de les persones. Per això és important que commemorem les diades de lluita internacionals, com el 17 de maig i 28 de juny, per reivindicar i reconèixer les múltiples formes de viure les relacions sexuals i afectives i les diferents identitats de gènere existents.

Vilassar de Dalt se suma a la commemoració amb una xerrada a la Biblioteca can Manyer sobre els recursos LGTBI+ de què disposa l’equipament vilassarenc. L’Ajuntament, a més, llueix la bandera multicolor al balcó durant tota la jornada.


Podeu llegir la declaració institucional del 28 de juny clicant aquí.

Fulletó LGTBI

Fulletó LGTBI

Fitxer: Fulleto_LGTBI_3.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1,85 MB

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 28 de juny de 2018
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web