Notícies
Mor el vilassarenc Jordi Fàbrega

L'Ajuntament expressa el seu més sentit condol per la pèrdua del vilassarenc Jordi Fàbrega que va morir sobtadament diemcres. Actualment ocupava el càrrec de director del Conservatori Superior de Dansa on també exercia com a mestre. En alguna ocasió havia col·laborat amb la companyia local La Cúpula de Guastavino. El funeral serà divendres 29, a les 12.45 h al tanatori Sancho de Àvila. La sala de vetlles estarà oberta de les 15 h a les 21 h d’aquest dijous.

Jordi Fàbrega

Jordi Fàbrega i Górriz era graduat en art dramàtic i titulat en mim i pantomima per l’Institut del Teatre. Al llarg de la seva trajectòria, va ocupar diferents càrrecs al Conservatori Superior de Dansa, al Conservatori Professional de Dansa i a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre. També va exercir com a professor d’interpretació d’IT Dansa, la jove companyia de dansa de l’Institut del Teatre.

Des del 2010 va formar part de l’equip docent del màster universitari d’estudis teatrals, coordinat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). També va ser coordinador dels Quaderns de dansa de la revista Estudis Escènics des del 2007. Va fer d’actor i director durant més de vint anys i va treballar la interpretació en més de 25 coreografies. La darrera dècada va publicar diversos articles sobre el món de la dansa i les arts escèniques. L’any 2017 va publicar el llibre Anna Maleras, passió per la dansa. Es va doctorar per la UAB amb la tesi La interpretació en la dansa: una proposta pedagògica per crear vida escènica a través del moviment.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 28 de juny de 2018
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web