Notícies
Comencen les obres de renovació de serveis al carrer Mestra Viladrosa

Mestre ViladrosaContinuant en la línia de millores de la xarxa d’aigua i clavegueram que recull el conveni regulador d’obres d’inversió a càrrec de la concessionària SOREA, la primera setmana de juliol els treballs s'extendran també al carrer Mestra Viladrosa, fet que afectarà la mobilitat del centre del poble durant els mesos de juliol i agost.  

La setmana vinent comencen els treballs de millora de la xarxa d'aigua i clavegueram al carrer Mestra Viladrosa. Aquesta nova actuació s'aprofitarà també per executar canalitzacions per al soterrament del cablejat aeri d'electricitat i telefonia.

Per al desenvolupament d'aquests treballs, que es preveu que s'allarguin durant els mesos de juliol i agost, es tallarà el trànsit rodat al llarg de tot el carrer Mestre Viladrosa i carrer Nou. Per aquest motiu es restringirà també el pas de vehicles de grans dimensions que accedeixin a la plaça de la Vila des dels carrers Manuel Moreno i Mare de Deu del Carme, així com els que accedeixin a l´àmbit d´actuació des del carrer Marquès de Barbarà.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 29 de juny de 2018
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web