www.vilassardedalt.org
Notícies

Mestre ViladrosaContinuant en la línia de millores de la xarxa d’aigua i clavegueram que recull el conveni regulador d’obres d’inversiķ a cārrec de la concessionāria SOREA, la primera setmana de juliol els treballs s'extendran també al carrer Mestra Viladrosa, fet que afectarā la mobilitat del centre del poble durant els mesos de juliol i agost.  

La setmana vinent comencen els treballs de millora de la xarxa d'aigua i clavegueram al carrer Mestra Viladrosa. Aquesta nova actuaciķ s'aprofitarā també per executar canalitzacions per al soterrament del cablejat aeri d'electricitat i telefonia.

Per al desenvolupament d'aquests treballs, que es preveu que s'allarguin durant els mesos de juliol i agost, es tallarā el trānsit rodat al llarg de tot el carrer Mestre Viladrosa i carrer Nou. Per aquest motiu es restringirā també el pas de vehicles de grans dimensions que accedeixin a la plaįa de la Vila des dels carrers Manuel Moreno i Mare de Deu del Carme, així com els que accedeixin a l´āmbit d´actuaciķ des del carrer Marqučs de Barbarā.

Informaciķ publicada el 29 de juny de 2018