Notícies
Finalitzen les primeres obres de millora de la xarxa d'abastament d'aigua potable que s'estan portant a terme al poble

soreaAquesta setmana finalitzen els treballs de millora de la xarxa d'abastament d'aigua potable que ha portat a terme l'empresa SOREA als carrers Joan XXIII, Pau Piferrer i Balcons. Uns treballs que van començar el mes de maig i que formen part del conveni regulador d'obres d'inversió a càrrec de la concessionària pel període 2017-2019.

Les actuacions de millora de la xarxa han servit per substituir les antigues canonades i s'han aprofitat per adequar les vorades i el paviment de la vorera i la calçada.

Ara les actuacions se centren al carrer Del pi, diversos trams de Manuel Moreno (Barri del Pi) i el carrer Mestra Viladrosa. En tots els trams on es fan les actuacions se substitueix la canonada existent de fibrociment per nova canonada de fundició. Per al desenvolupament d'aquests treballs, que es preveu que s'allarguin durant el mes d’agost, es faran talls de trànsit puntuals i restriccions d'aparcament a les zona d'actuació.

I al carrer Jaume I, i a diversos trams dels carrers Joan Maragall i Guilleries continuen els treballs de pavimentació de vorera i calçada un cop executada ja la reposició de la canonada. En aquest cas es preveu finalitzar durant la segona setmana d’agost.

sorea

sorea

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 26 de juliol de 2018
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web