www.vilassardedalt.org
NotÝcies

soreaAquesta setmana finalitzen els treballs de millora de la xarxa d'abastament d'aigua potable que ha portat a terme l'empresa SOREA als carrers Joan XXIII, Pau Piferrer i Balcons. Uns treballs que van comenšar el mes de maig i que formen part del conveni regulador d'obres d'inversiˇ a cÓrrec de la concessionÓria pel perÝode 2017-2019.

Les actuacions de millora de la xarxa han servit per substituir les antigues canonades i s'han aprofitat per adequar les vorades i el paviment de la vorera i la calšada.

Ara les actuacions se centren al carrer Del pi, diversos trams de Manuel Moreno (Barri del Pi) i el carrer Mestra Viladrosa. En tots els trams on es fan les actuacions se substitueix la canonada existent de fibrociment per nova canonada de fundiciˇ. Per al desenvolupament d'aquests treballs, que es preveu que s'allarguin durant el mes d’agost, es faran talls de trÓnsit puntuals i restriccions d'aparcament a les zona d'actuaciˇ.

I al carrer Jaume I, i a diversos trams dels carrers Joan Maragall i Guilleries continuen els treballs de pavimentaciˇ de vorera i calšada un cop executada ja la reposiciˇ de la canonada. En aquest cas es preveu finalitzar durant la segona setmana d’agost.

sorea

sorea

Informaciˇ publicada el 26 de juliol de 2018