www.vilassardedalt.org
Agenda
Dissabte, 20 d'octubre de 2018  -  21 h
Companyia Cop de Teatre

equus
Equus de Peter Shaffer és un cant a la llibertat i un dels grans clàssics teatrals del segle XX. Aquest text imprescindible s’estrena ara per primera vegada en català de la mà de la companyia Cop de Teatre, dirigida per Denis Fornés.

El relat de Shaffer se’ns presenta com un text gairebé detectivesc, una aproximació íntima a la figura del jove Alan Strang a través de les converses tingudes amb el seu psicòleg, Martin Dysart. Fent ús dels principis del psicoanàlisi i la psicopatologia l’espectacle ens aproparà a les passions i desenganys més personals del jove Strang, als diversos personatges i a un món de fascinació sexual i religiosa que ens portaran fins a l’escenari del macabra crim d’Alan Strang. Un relat que ens ofereix moments d’intensitat poètica, repulsió, jou i acció en el que no deixa de ser un retrat naturalista de la nostra pròpia societat.

Per més informació consulta www.copdeteatre.com

Compra la teva entrada anticipada a www.teatrelamassa.cat o a Electrodomèstics i regals, IMMA BAYLACH. Plaça de la Vila, 19 – Tel. 93 753 06 54

Socis de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc tenen el mateix descompte que l’entrada anticipada (ensenyar carnet a taquilla).

TAQUILLA: dues hores abans de l’espectacle. Plaça del Teatre, 3 – Tel. 93 750 90 90

Lloc: Teatre La Massa
Hora: 21 h
Preu: 17€ (19€ a taquilla)
Tipus d'acte: Teatre