Notícies
Dia Sense Cotxes a les escoles de Vilassar

setmana mobilitatEn el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat 2018 que se celebra aquesta setmana, les tres escoles d'infantil i primària se sumaran aquest divendres al Dia Europeu Sense Cotxes omplint els carrers d'activitat durant el matí. Per aquest motiu hi haurà afectacions de trànsit als carrers propers a les escoles.

La Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra a tot Catalunya del 16 al 22 de setembre, promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, i pretén visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic i millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

En aquest sentit, divendres 21 de setembre, les escoles de Vilassar se sumen al Dia Europeu Sense Cotxes sortint als carrers a fer activitats de concienació sobre la mobilitat sostenible. Per aquest motiu hi haurà afectacions de trànsit als carrers Pius XII i Passatge de la Rosa.

Aquesta jornada, també ha de servir per recordar a les famílies l'ús i el bon funcionament del Camí Escolar de Vilassar que pretés ser una via segura per als nens i nenes que van a peu a l'escola. Aquest itinerari inclou llocs de parada ràpida per baixar del cotxe i acomiadar-se dels seus pares, els Petó i Vés, degudament senyalitzats, i una xarxa de Comerç Amic que els orientaran i els ajudaran sempre que ho necessitin.

Informació camí escolar

Plànol camí escolar

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 19 de setembre de 2018
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web