Notícies
Vilassarencs premiats a la Mostra Literària del Maresme

Mostra literària del MaresmeEl microrelat 'Miracle' de Teresa Julià Vercet ha estat premiat en la categoria especial de Microrelats a la XXXV edició de la Mostra literària del Maresme. El text 'Un conte de meravella' de José Luís Bruno Serrano, Cecílio Vadillo Arroyo, Alex Verdiel Muntaner, M. Victoria Val Lasheras, Eduardo de Mariano Pastor, Jordi Claret Carbonell, Josep M. Espard Grau, Juan Rivademar Cabasa, Abril Sáez Cano ha rebut el premi extraordinari de relats breus per a persones amb discapacitat intel·lectual. L'entrega de premis es va celebrar aquest passat diumenge a Cabrils.
Foto: Consell Comarcal del Maresme

Cabrils va ser l'escenari, aquest diumenge, de l'acte de lliurament de premis de la Mostra Literària del Maresme en la qual han participat treballs de 22 municipis de la comarca. Les obres guanyadores han estat recollides en un llibre que, en aquesta ocasió ha estat il·lustrat per Magda Genestar d'ArtCabrils.

Aquest any, la vilassarenca Teresa Julià Vercet ha rebut el Premi extraordinari de microrelats, pel seu text 'Miracle'. El text 'Un conte de meravella' de José Luís Bruno Serrano, Cecílio Vadillo Arroyo, Alex Verdiel Muntaner, M. Victoria Val Lasheras, Eduardo de Mariano Pastor, Jordi Claret Carbonell, Josep M. Espard Grau, Juan Rivademar Cabasa, Abril Sáez Cano ha rebut el premi extraordinari de relats breus per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Podeu consultar la llista completa de premiats al web del Consell Comarcal del Maresme.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 5 de desembre de 2018
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web