www.vilassardedalt.org
NotÝcies

Cavalcada ReisSes Majestats els Reis d'Orient van arribar dissabte 5 de gener a Vilassar de Dalt, puntuals a la seva cita amb tots els nens i nenes del poble. Des de l'Hospital de Sant Pere, la comitiva reial va recˇrrer els carrers del poble entre les mirades at˛nites dels mÚs petits.

Tal i com mana la tradiciˇ, Melcior, Gaspar i Baltasar van comenšar la cavalcada des de l'Hospital de Sant Pere. Des d'allÓ va comenšar la Cavalcada de Reis 2019 on Ses Majestats van estar acompanyats en tota la rua pels patges i ajudants i tambÚ pels Diab˛lcis An˛nims i els tabalers i la carrossa de l'AMPA de La Immaculada. Dalt de les carrosses preparades per la Comissiˇ de Festes, els tres Reis i el seu seguici van fer arribar la seva mÓgia a tots els racons de la vila.

Cavalcada Reis

Cavalcada Reis

Cavalcada Reis

Cavalcada Reis

Cavalcada Reis

Cavalcada Reis

DesprÚs de fer els tradicionals honors al nen Jes˙s i amb l'esglÚsia i la plaša de la Vila plenes de gom a gom, Ses Majestats es van dirigir al p˙blic recordant-los la importÓncia de ser bones persones i instant-los a anar a dormir aviat per facilitar-los la feina. L'alcalde en persona els va rebre i els va fer entrega de les claus de totes les cases de la vila i del pa i la sal com a sÝmbol d'hospitalitat. AllÓ mateix, Melcior, Gaspar i Baltasar van rebre les cartes de tots els nens i nenes tot just abans d'encetar la nit mÚs mÓgica de l'any.

Cavalcada Reis

Cavalcada Reis

Informaciˇ publicada el 8 de gener de 2019